Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Salah, Thiago, Hodgson, Jota και τραυματίες

Ο Klopp για Salah, Thiago, Hodgson, Jota και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στη Burnley μίλησε για το γκολ του Alisson στο Hatworns, αποθέωσε τους Salah και Thiago και αναφέρθηκε τόσο στους τραυματίες, όσο και στον Roy Hodgson που αποσύρεται από την προπονητική.

Ο Γερμανός για το γκολ του Alisson είχε να πει:

“ Εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν σκεφτόταν τα επόμενα 2 παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο, αν  κάποιες άσχημες στιγμές, επηρεάζεσαι από αυτές, οπότε είναι φυσιολογικό να έχει θετική επίδραση μια καπή στιγμή. Δεν έχει κάνει η δουλειά ευκολότερη,  αλλά μας άλλαξε τη νοοτροπία. Μας κράτησε στη μάχη, ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. ”

“ Δεν έχω ξαναδεί κάποιο γκολ τόσες φορές σε επανάληψη στα αποδυτήρια. Δεν είμαστε όμως ούτε καν κοντά στον στόχο μας, καθώς μας περιμένουν πολύ δύσκολα εμπόδια. ”

Για τον στόχο της τετράδας:

“ Θα είναι τεράστιο επίτευγμα να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με μερικές εβδομάδες πριν. Έχουμε κερδίσει μερικά παιχνίδια και έχουμε βάλει τους εαυτούς μας σε μια καλή θέση, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε. ”

Για τον Roy Hodgson που αποσύρεται από την προπονητική:

“ Δεν υπάρχει περίπτωση να προπονώ εγώ στα 70 μου! ”

“ Αν όμως το κάνω, μπορείτε να μου υπενθυμίσετε αυτό που είπα τώρα! Ο Roy είναι ένας από τους καλύτερους στη δουλειά. ”

“ Η ομάδα της Palace τον έχει υποστηρίξει απόλυτα. Δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο σεβασμό για εκείνον. Ίσως και να ψάχνει για μια νέα πρόκληση, δεν θα μου έκανε εντύπωση! ”

“ Ο Roy είχε περάσει και από εδώ (Liverpool) ως προπονητής και θα υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο, οπότε θα λάβει και έναν ωραίο αποχαιρετισμό πριν και μετά τον αγώνα. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα λάβει όμως έναν ωραίο αποχαιρετισμό. ” Είπε ο Klopp.

Για την πιθανή πρόκριση της ομάδας στο επόμενο Champions League:

“ Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό, το γνωρίζετε. Μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό, αν τα καταφέρουμε. Παίζουμε με την Burnley τώρα.  Δεν μου αρέσουν αυτές οι συζητήσεις του τύπου, ότι τα καταφέραμε ήδη. Είναι ασέβεια. Η Κυριακή θα είναι τελικός για εμάς αν πάρουμε ένα αποτέλεσμα την Τετάρτη. ”

Για τον Mo Salah:

“ Μου φαίνεται πως μείνατε έκπληκτοι από τις αντιδράσεις του στον αγώνα με την West Brom, εγώ όμως δεν είμαι. Μπορώ να δω το πρόσωπο του και την αποφασιστικότητα του. ”

“ Δεν χρειάζομαι έναν πανηγυρισμό για να το καταλάβω. Δουλεύει πολύ σκληρά εδώ και βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή. ”

Για τον Thiago:

“ Ο Thiago είναι παγκόσμιας κλάσης, αλλά ήρθε εν μέσω πανδημίας και προηγουμένως έπρεπε να παίξει στο Champions League με την Bayern, οπότε είχε μόνο ένα μικρό διάλειμμα πριν έρθει εδώ. Τραυματίστηκε και επέστρεψε αργότερα στην ομάδα. Τώρα δείχνει πιο ήρεμος και καλύτερος, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν είναι όμως ούτε καν στα μισά του δρόμου. ”

Για τους τραυματισμούς και τις επιστροφές:

“ Ο Millie θα προπονηθεί σήμερα. Θα δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο. ”

“ Ο Ox προπονείται με την ομάδα, οπότε έχει επιστρέψει. Ήταν άρρωστος, αλλά επέστρεψε. ”

“ Ο Keita δεν έχει επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, οπότε δεν είναι διαθέσιμος. ”

Για τον Jota:

“ Το πρήξιμο του Diogo μειώθηκε και τα πράγματα δείχνουν καλύτερα, μετά την πρώτη εξέταση. Έχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να είναι έτοιμος το Σαββατοκύριακο. ”

“ Τα νέα όμως είναι καλά για την Πορτογαλία όσο αφορά το EURO. ”

Προλαβαίνει το EURO ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com